Odbacite suvišne kilograme i narančastu kožu!

Vaša sposobnost ostvarivanja vlastitih ciljeva u mršavljenju ili zadržavanju zdrave tjelesne težine ovisna je o Vašim ustaljenim prehrambenim navikama i odnosu prema hrani. Rezultati kviza otkrit će Vam što vas sprečava da, usprkos velikoj želji, smršavite ili zadržite zdravu tjelesnu težinu. Otkrit ćete koje su to zamke u koje uvijek iznova upadate i zbog toga ne uspijevate u svojim ciljevima te se vraćate natrag starim navikama. Tek kada se osvijestite i shvatite uzroke svoga ponašanja, moći ćete uspješno promijeniti svoje prehrambene navike te se riješiti suvišnih kilograma, poboljšati zdravlje i povećati razinu energije.

Kod pitanja odaberite odgovor koji najbolje opisuje Vaše uobičajeno ponašanje. Budite iskreni, samo tako ćete dobiti rezultate koji se odnose na Vas, ali i moje savjete koji će Vam pomoći u postizanju zdravih prehrambenih navika pomoću kojih ćete doći do zdravog i vitkog tijela.

Upitnik je pripremila Suzana Fridl, autorica knjige Zdravo mršavljenje.

FACEBOOK

Da li ti se sviđa knjiga Zdravo mršavljenje?

Da li ti je potrebna potpora kod zdravog mršavljenje i poboljšanja zdravlja?

Svakodnevna motivacija?

Korisni savjeti?

Zdravi i ukusni recepti?


SVIĐA MI SE 

NEMOJ GLADOVATI !!! Ograničavanje kalorija vodi u skladištenje masnoća u tijelu. Smršaj bez brojanja kalorija!

Samo za vas sam pripremila 5 najčešćih grešaka kod mršavljenja sa savjetima za zdravo i efikasno mršavljenje i poboljšanje zdravlja.

Gdje želite primiti besplatne savjete?


×